Weboldalak készítése,
meglévő oldalak kezelése, karbantartása

Miért kell a weboldal?

Azt hiszem, abban egyetértünk, hogy weboldal nélkül ma már nem lehet, vagy nem igazán érdemes az online térben létezni.

Manapság már számos lehetőség kínálkozik weboldal létrehozására, a nehézséget leginkább az okozza, hogy mégis melyiket válasszuk?

Sokévnyi weboldal készítési, szerkesztési gyakorlattal a hátam mögött én leginkább a wordpress alapú oldalak létrehozását ajánlom. 

 

Melyek az előnyei a  wordpress oldalaknak?

Alap szinten nem kell programozói tudás az oldalak létrehozásához. Új oldal létrehozása, kialakítása, blogbejegyzések megoldhatóak anélkül, hogy programozó lennél, azonban nekem az a tapasztalatom, erős technikai tudás, vagy kísérletezgető hajlam azért szükséges. Kezdve attól, hogy be tudj lépni a tárhelyedre, tudd, mi az a cpanel, miket kell ott beállítani..

Könnyen tudja a felhasználó kezelni, legyen szó új oldal létrehozásáról, szöveg átírásáról, menü kezelésérő. Ez azért fontos, mert ha csak egy szöveg részt szeretnél módosítani, nem kell külön programozót keresned hozzá.

Könnyű bővítési lehetőség. Előfordulhat, hogy idővel a már korábban kialakított oldaladat szeretnéd frissíteni, bővíteni,  variálni. A wordpress segítségével ezt meg tudod tenni, látod a már kialakított sablont, amit átállíthatsz, pluginokkal számos bővítményt is hozzáadhatsz.

Frissülő szoftverek. Mind maga a wordpress, mind a kapcsolódó pluginok frissülnek, így nem neked kell egy programozót hajkurásznod, hogy frissítse a saját kódjait.. 

Webshop könnyedén.. A WordPressnek vannak webshop kezelői kiegészítői. Legismertebb a Woocommerce, mellyel komplett webshopot is össze tudsz állítani.

Kedvező ár-érték arány. A WordPress maga ingyenes. Ha Elementor, vagy Avada sablonnal szeretnéd kialakítani az oldaladat, akkor azért kell fizetned, de nem húzós az ára, vagy például az Elementornak van ingyenes verziója is.

Kell fizetned a domain névért, a tárhelyért, és ha fizetős sablont választasz, akkor azért,  illetve ha fizetős plugint választasz, akkor annak az árát. Ennyi kb.

Változatos kialakítás. Ma már teljesen egyedi, modern, menő oldalakat lehet kialakítani a wordpressen belül is.  Régebben nem volt ebben olyan nagy mozgástér, talán ezért is terjedt el az egyedi weboldal készítés… De ma már pluginokkal ki tudod bővíteni az oldalt megjelenítését, funkcióit, SEO beállításait, is sorolhatnám hosszan napestig, annyira sok lehetőséged van…

Integrálhatóság. Egy WordPress oldalt sok egyéb szoftverrel tudsz integrálni. Például, be tudsz tenni SalesAutopilot űrlapot, vagy a webshopját integrálhatod a SAPI szoftverbe.. Ha tagsági, előfizetői rendszert szeretnél létrehozni, azt is egyszerűen megteheted,  a wordpress-membermouse plugin- SAPI közti integráció is megoldható könnyen.

Biztonság

Leggyakrabban azt hozzák a WordPress elleni érvnek, hogy nem biztonságos, könnyű feltörni. Nos, a rossz hírem az, hogy ez igaz bármilyen oldalra. Ha valaki fel akarja törni akármilyen oldaladat, és ügyes hacker, akkor fel fogja törni. Védekezni persze lehet, és kell is, de aWordpress alatt is vannak olyan szuper kiegészítő programok, melyek ebben segítenek.

Mire figyelj a weboldal kialakításánál

Fontos, hogy az oldalad illeszkedjen a brandedhez. Színben, tartalomban, stílusban. Legyen letisztult, könnyen áttekinthető, tartalmazzon mindent, ami fontos, de ne legyen túl “sok”. 

Összegezve, én mindenképpen azt javaslom, ha azt szeretnéd, hogy gyorsan legyen weboldalad, és ne kelljen érte vagyonokat kifizetned, ha azt szeretnéd,  hogy később Te vagy kollégáid is tudják kezelni, új oldalakat létrehozni, bővíteni, fejleszteni, integrálni más programokkal, akkor WordPress alapú oldal kialakításán kezdj el gondolkodni…

És még egy fontos. Ha érdekel ez a terület, kezdj elmélyülni benne, rengeteg oktatóanyag, tanfolyam van már  a neten. A tanulást tedd napi rutinná, ugyanis olyan mértékben fejlődik a tudásanyag, és a lehetőségek olyan szinten bővülnek, hogy ha nem követed folyamatosan, egy idő után nem leszel képben..

Ha szeretnél segítséget kérni a weboldaladhoz, ezekben tudok segíteni

Weboldal készítés, kezelés

Néhány, általam készített weboldal

Gál Beáta weboldala
https://www.beatagal.com/

Szilvi nem csak szakemberként, hanem emberként is meglepett, annyira kitűnik az alvállalkozók népes táborából! Mindig tudja, mit kell tenni, mindig pontos, mindig van több ötlete a megoldásra, és mindig segítőkész. Hálás vagyok, hogy megtaláltuk őt. Nem engedjük el.
Mái-Kovács Anikó, projektvezető,  MarketingAmazing.hu
MarketingAmazing.hu

Szilvit bárkinek nagyon szívesen ajánlom, mert precíz, pontos, nagy tudású,rengeteg ötlettel, alázattal segíti munkám. Öröm vele együtt dolgozni, csak a legjobbat tudok róla mondani. Inspiráló egyénisége mindig a legjobbat hozza ki mindenből.
Kriskó Mária, Kriskó Mária Gyógycentrum,  
Kriskó Mária Gyógycentrum

Árak

Projekt alapú együttműködés

projekt díj
  • Egyedi árajánlat szerint
  • Teljes körű weboldal készítés

Hosszú távú együttműködés

HUF 10.000 Ft/óra
  • Weboldal kezelés
  • karbantartás, technikai segítségnyújtás,
  • landing oldalak készítése
legjobb

Tanácsadás

HUF 12.000 Ft/óra
  • 15 perces számlázási idővel.
  • Fizetés: Rövid tanácsadásnál a végén küldöm  a számlát, nagyobb léptékűnél  50% előre, 50% a tanácsadás végén
bevezető ár

A közös munka folyamata

Vegyük fel a kapcsolatot!

Ha úgy érzed, én vagyok a Te embered, és szeretnél velem együtt dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot! Kérlek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot, hogy időpontot tudjuk egyeztetni az első megbeszélésre

Első egyeztetés

Az első alkalommal megbeszéljük, mit szeretnél  elérni, és abban hogyan tudok segítségedre lenni.  A megbeszélés skype-on történik, vagy esetleg Budapesten személyesen.

Tervezés, árkalkuláció

Az első egyeztetés után én elvégzek egy előzetes kalkulációt, hogy az általad kért munkát mennyi idő alatt, milyen ütemezéssel, milyen lépésekben tudom elkészíteni. Ezt követően küldök részedre egy árajánlatot.

Közös munka

Amennyiben az árajánlat megfelel neked, elkezdjük a közös munkát. Ahogy írtam a credómban, tervezek, egyeztetünk, elkészítem, tesztelem, Te megnézed, véleményezed, elfogadod vagy kérsz változtatást, azt megcsinálom, és készen is vagyunk.