Egyéni mentorálás
Tanácsadás

stratégiai vagy technikai kérdésekben

Egyéni segítségnyújtás , mentorálás ​, tanácsadás

technikai vagy stratágiai kérdésekben

Ha használod a SalesAutopilot-ot, vagy kezelsz wordpress oldalt, oktatási felületet, és elakadásod, kérdésed, dilemmád adódik, segítek Neked!

Ha elvesztél a rendszereidben, nem tudod mi a jó irány, szintén számíthatsz rám!

Bármilyen elakadásnál, ha tanácsadásra, technikai segítségre van szükséged

  • “melyik megoldás a jó nekem?” témakörben
  • SalesAutopilot-tal kapcsolatban
  • weboldal (wordpress, elementor) esetén,
  • egyéb technikai vagy
  • online folyamat kérdésben, 

keress bátran!

Fogom a kezed, és egyénileg, csak az adott problémára koncentrálva megkeresem a megoldást és ha szeretnéd, meg is tanítom Neked!

Szilvi segítségét landoló oldal létrehozásában és hírlevél rendszer kiépítésében kértem mentorálás formájában és bátran kijelenthetem, hogy egy nagyon jó döntés volt, mert ennyire összeszedett, naprakész, érthető szakemberrel ezen a területen még nem találkoztam. A hab a tortán pedig a személyisége! Az első konzultáció során világossá vált számomra, hogy hihetetlen mértékű tudással és tapasztalattal rendelkezik, amit hatékonyan és érhetően tud átadni, ami számomra nagyon fontos.
Tudatosan felépítette a mentorálást, az alapoktól indulva lépésről lépésre haladva folyamatosan ellát információval, tanácsokkal, oktató anyagokkal és “házi feladatokkal”, amiket mindig átnézünk együtt. Tehát végigvezet az úton.

Szuper jó hangulatúak a konzultációk és a kommunikáció is minden téren gördülékeny. Imádom, hogy folyamatosan lelkesít, átlátja a komplex képet, elképesztően jól és gyorsan építi fel a marketing folyamatokat és automatizált rendszereket, figyelembe véve az üzleti célokat és ezt figyelembe véve lát el tanácsokkal. Ezt a tudást adja át precízen és érthetően. Hatalmas pluszt kapok a mentorálással, hiszen érthetővé tette számomra ezeket a folyamatokat, átlátom a rendszert, ami a vállalkozásom hosszú távú víziójának megvalósításához rengeteget hozzátesz.

Szívből ajánlom Mindekinek Szilvit és a munkásságát, ha pedig elmélyülnél a marketing rendszerek/folyamatok kiépítésében, akkor megérkeztél!
Pintér Vivien
ALL4U by Vivienna

A közös munka folyamata

Vegyük fel a kapcsolatot!

Ha úgy érzed, én vagyok a Te embered, és szeretnél velem együtt dolgozni, vegyük fel a kapcsolatot! Kérlek, töltsd ki a jelentkezési űrlapot, hogy időpontot tudjuk egyeztetni az első megbeszélésre

Első egyeztetés

Az első alkalommal megbeszéljük, mit szeretnél  elérni, és abban hogyan tudok segítségedre lenni.  A megbeszélés skype-on vagy google meet-en történik.

Tanácsadás, mentorálás

Amennyiben tudok neked segíteni, konzultáció keretében átadom neked a javaslataimat, tanácsaimat.

Fizetés

15 perces számlázási idővel. Fizetés a tanácsadás végén

Tanácsadás

HUF 12.000 Ft/óra
  • 15 perces számlázási idővel.
  • Fizetés: a tanácsadás végén
bevezető ár