ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Hatályos: 2018. augusztus 01-től

A weboldal üzemeltetőjeként adataid kezelésében a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletnek (2016. április 27.) (a továbbiakban: „Általános Adatvédelmi Rendelet”), illetve az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: „Infotv.”) rendelkezéseinek megfelelően járok el.

1. Adatkezelő megnevezése

Az adatokat a marketingfolyamat.hu tulajdonosa, Kovács Szilvia E.V kezeli, és ő felelős a személyes adatok kezeléséért.

Kapcsolati adatok:

Adatkezelő neve: Kovács Szilvia egyéni vállalkozó

Adatkezelő székhelye: 1214 Budapest, Tompa u.19.

Email címe: marketingfolyamat@gmail.com

2., A személyes adatok kezelése

Az oldal az alábbi személyes adatokat kezeli:

Üzenetek, jelentkezések

Adatmegadás, üzenetküldés a weboldalon keresztül a jelentkezési űrlapon vagy  e-mailben történhet meg. Ezeket az adatokat az árajánlat küldés, a megrendelés, majd a teljesítés céljából őrzöm meg, illetve azért, hogy egy esetleges jogi igény esetén döntési alapot szolgáltassanak.

Rendelési adatok

Minden olyan adat, ami a vásárlással, számlázással kapcsolatos. Ezek: a megrendelő neve, cégneve, adószáma, számlázási címe, e-mailcíme, telefonszáma, skype elérhetősége. Ezeket az adatokat a rendelések sikeres teljesítése és az adózási , számviteli szabályok betartása végett  dolgozom fel, őrzöm meg. Az adatok tárolásának jogalapja a rendeléssel létrejövő szerződés teljesítése a vásárló és a weboldal tulajdonosa között.

Technikai adatok

Ide tartoznak az oldal használata során keletkezett adatok, mint az IP cím, böngészőadatok, az egyes oldalak látogatási ideje, oldalmegtekintések és navigációs utak, az oldalak látogatásának száma és időpontja.  Az adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználó egyértelmű érdeklődése az oldal felé, hogy a biztonsági elvárásoknak megfelelően feldolgozzuk ezeket az adatokat.

A gyűjtött adatokat időnként felhasználhatom célzott hirdetésekre a Facebookon, illetve egyéb hirdetési felületeken.

Az adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználó érdeklődése a tevékenységem felé, ami lehetővé teszi, hogy a biztonsági elvárásoknak megfelelően felhasználjam a hatásosabb működés érdekében.

A tevékenységem során NEM gyűjtök érzékeny adatokat (mint etnicitás, vallási szemlélet, szexuális élet és orientáció, politikai vélemények és szakszervezeti tagság, vagy egészségügyi háttér, és genetikai vagy biometrikai információk.)

Adatgyűjtés módja

1., Az oldallátogató maga adja meg a jelentkezési űrlap kitöltésével.

2., Bizonyos adatokat automatikusan kerülnek gyűjtésre az oldal használata során cookie-kkal. Ezek csak a felhasználó hozzájárulásának megadása után lépnek működésbe.

 

Biztonság

A megadott adatokat nem adom ki harmadik személynek. Az oldal biztonságos SSL (https) minősítésű.

 

Marketing kommunikáció

Amennyiben marketing jellegű kommunikáció történik, az csak a feliratkozó jóváhagyásával lehetséges. A leiratkozási lehetőég minden esetben adott, az e-mailek alján megtalálható a leiratkozáshoz szükséges link segítségével.

 

Adatkezelés időtartama

A látogatók adatait csak addig tárolom, amíg jogi, számviteli, egyéb adatszolgáltatási kötelezettségeim azt kötelezővé teszik, és a szolgáltatás működtetéséhez szükséges.

Adózási, számviteli szabályoknak megfelelés miatt szükséges megőrizni a vásárlók számlázási és vásárlási adatait legalább 8 évig.

 

Az oldal látogatóinak jogai

Az adott jogszabály (GDPR) értelmében az oldal felhasználója kérheti az oldalon tárolt személyes adatokról. Ebben az esetben a weboldal tulajdonosa, köteles kérni a személyazonosság bizonyítását az adatok kiadása előtt.

Az oldal felhasználója kérheti a személyes adatainak módosítását.

Az oldal felhasználója kérheti a személyes adatainak törlését.

 

Cookie szabályok

Az oldal használ “cookie”-kat követőkódokat, remarketing címkéket, melyek a látogató hozzájárulása után lépnek működésbe.

A cookie-k segítségével igyekszem jobban feltérképezni a látogatók érdeklődését a hatékonyabb működés érdekében.

Amennyiben a látogató szeretné megtiltani ezeknek a technológiáknak a nem személyes adatok rögzítését, azt megteheti az oldalon látható cookie szabályok segítségével.